Välkommen

www.beredskap.n.nu
styrelse@fhg-alpha.se

 

Länkar

Alpha

 

olycksfallsberedskap på event; service, trygghet, säkerhet

Hänt och på gång 1 oktober

Uppföljning av artikeln i Ena Håbo

Finns det någon som har en idé kring hur vi kan följa upp denna artikel? Hör av er!

Kommande uppdrag

Just nu lugnt på den fronten. Planera för många endurotävlingar i januari t.o.m. mars nästa år, oftast kör det varje helg utom sista helgen varje månad. Vi är även bokade för en förevisning på en barnmässa samt på orientering. Alla datum kommer i kalendern på denna sida och anmälan sker via forumet som vanligt. Du bevakar själv kommande uppdrag genom kalendern eller forumet.

Barn-HLR och Julavslutning

Denna "termins" HLR går nu att anmäla sig till i forumet. Likaså finns tråd för julavslutning.

Allmän info om forumet

För att motverka spam har vissa justeringar gjorts på forumet, du kommer sannolikt inte märka så mycket av dem som användare. Med tanke på eventuellt framtida förbättringar av funktionen på forumet så rekommenderar vi alla medlemmar att registrera sig och på så sätt få ett användarkonto. Det är en mycket enkel process som går fort.

Uppdatering av utbildningsplaner

Vi har kört en utbildningsomgång upp till och med blå nivå med vår nya grundutbildning efter övergången till Alpha. Därför pågår nu genomgång av instruktioner och studiematerial för momenten på främst blå nivå.

Eventulla tankar kring grundutbildningens innehåll, avsatt tid för varje moment, det studiematerial vi använder etcetera får mer än gärna meddelas Elisa.

Nuvarande material för utbildning finns på akututbildning under "Medlem". Där kommer även de nya instruktionerna etcetera att läggas.

Ha det fint, Elisa och Lasse

 

 

 

1 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)