Välkommen

www.beredskap.n.nu
styrelse@fhg-alpha.se

 

Länkar

Alpha

 

olycksfallsberedskap på event; service, trygghet, säkerhet

Förbandsutrustning m.m. i sommar

Hej alla!
Nu har jag dykt ner i vår lokal i Enköping och sorterat material. Detta ber jag er ta med er i sommar:

- Pocketmask, självklart ska ni ta en om ni saknar men det känns som att vi har delat ut massor och nu har vi bara en kvar i lokalen, har du möjligen två hemma?!
- Skavsårsplattor, varumärkesnamn Comfeel, behöver vi göra slut på. Använd därför i första hand skavsårsplattor istället för skavsårsplåster. Det tar inte särskilt lång tid att klippa en bit skavsårsplatta, kollegan kan göra det medan du gör rent såret exempelvis.
- Dextrosol och vätske-ersättning kommer vi inte att köpa in något mer av under sommaren, använd det som finns och öppnade förpackningar först.
- Koksalt används till djupa sår, skalpsår samt ögonrengöring
- Tejp förvaras i ren metallburk eller plastpåse.
- Om ni ser smutsig striptejp (Transpore) för att någon har lagt den på fel plats  så hämta en ny fräsch i lokalen i Enköping och lägg i burk/påse. Lägg smutsig tejp till övningsmaterialet.

Jag har fyllt på i lokalen i Enköping så det ska finnas material till och med augusti. Om något ändo börjar ta slut, lägg en lapp till mig i den röda pärmen. Öppna den röda pärmen så hittar du lappar och förstår nog hur du ska göra. Den röda pärmen står i en brun bokhylla, bredvid pocketmask och tryckförband.

Utvärderingar, skadekort, kartor över Enköping och andra platser vi har uppdrag på m.m. finns i ena hörnet av lokalen, bredvid de vita bokyllorna och hemvärnslådorna.

/Elisa

 

 

10 jun 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)